Bild
Nästa artikel
Carthago på Mercedes

Carthago på Mercedes

2021

Lyxhusbilarna från Carthago kommer med både hel- och halvintegrerade c-tourer på MB Sprinter till 2021. Samtidigt uppdateras serien c-compactline både invändigt och utvändigt.

Carthago c-compactline är märkets smidiga alternativ med smalare bodel och till 2021 har den uppdaterats främst invändigt men även en del utvändigt. Invändigt har både den och c-tourer fått många nya designinslag i sittgruppen och även allt-i-ett-badrummen har fått sig en översyn.

c-tourer är Carthagos lättviktade varianter i halv- och heltintegrerad serie som fixar bra lastvikt även i 3,5-tonsklassen. c-tourer kan till 2021 väljas med basfordonet Mercedes-Benz Sprinter eller Fiat Ducato. Detta ger tillsammans en palett av modeller på inte mindre än 25 stycken valmöjligheter. Aldrig förr har Carthagos utbud varit så brett.

Samtliga helintegrerade c-tourer, oavsett Fiat eller MB, kan till 2021 också fås med LED-strålkastare som tillval och även LED-slingor/fiberoptik som tagits fram exklusivt till Carthago för effektfullare blinkers, halvljus och helljus.

Övriga serier från Carthago har också fått sig en översyn, lyxiga chic c-line med den nya LED strålkastarna och s-plus får utökad förarassistans från Iveco Daily. chic e-line kan liksom tidigare fås på antingen Sprinter eller Ducato.

Högst upp i skalan har vi liner-for-two som får ny design på sin smått unika 4-rums-planlösning. Övriga uppdateringar är byte till Dometics kylskåp med dubbelöppning, en mängd nya textilier och en gasolugn med grill som kan fås som tillval.
 

Carthagos husbilsserier

Halvintegrerade

c-tourer T = halvintegrerad klass på Fiat eller MB, korta fordon inom 3,5 ton. De större upp till 4,5 ton. AL-KO.

chic c-line T = halvintegrerade husbilar som nosar på premiumklassen. Upp till 4,25 ton. AL-KO.

 

Helintegrerade

c-compactline = den lättaste helintegrerade varianten inom 3,5 ton. 15 cm smalare kaross. AL-KO

c-tourer I = helintegrerad allrounder, korta modeller under 3,5 ton, längre upp till 4,5 ton. AL-KO

chic c-line = lyxhusbilar och bas att välja mellan Fiat eller MB. AL-KO.

chic e-line = ytterligare ett steg upp i lyxklassen. AL-KO.

chic s-plus = bakhjulsdrift och byggd på Iveco Daily med tvillingmontage bakhjul. Släpvikt 3,5 ton.

liner-for-two = lyxserie med Fiat/AL-KO upp till 4,8/5,4 ton eller Iveco Daily upp till 5,8/6,7 ton. Även treaxlade Fiat/AL-KO. Rundsittgrupp i aktern och nedfällbar långbädd fram.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.