Bild
Nästa artikel
Dansanta kvällar på Elmia
Dansanta kvällar på Elmia

Dansanta kvällar på Elmia

ELMIA 2019

Som sig bör blir det även danskvällar när årets modellutbud av husbilar och husvagnar visas upp på Elmiamässan. Banden som kommer att stå för musiken är Sannex och Titanix när det bjuds upp till dans för alla mässcampare, utställare och besökare med flerdagarsbiljett.

På fredagen den 13 september spelar Sannex, ett band som enligt Elmias beskrivning hyllas av både recensenter, musiksverige och inte minst publiken. De har vunnit guldklaven flera gånger och är också grammisbelönade. Låtvalen kommer att omfatta såväl bugglåtar som eftertänksamma ballader men även countrymusik står på deras meny.

Tid: Fredag klockan 21.00 - 01.00 
Plats: Lobby Syd. 

Lördagen den 14 september är det dags för Titanix som är ett modernt dansband. De kan skryta med två finalplatser i Dansbands-SM, ett par Svensktoppsplaceringar, kulturpris från sin hemkommun, Guldklavenomineringar samt blev tvåa i Dansbandskampen 2009.

Tid: Lördag klockan 21.00 - 01.00 
Plats: Lobby Syd. 

Danskvällarna är öppna för alla mässcampare, utställare och besökare med flerdagarsbiljett. Här bokar du flerdagarsbiljett eller mässcampingbiljett.
 

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.