Bild
Nästa artikel
Det blir full fart på Elmia

Det blir full fart på Elmia

ELMIA2017

Snart är det dags! Den 6 september slås portarna upp för årets svenska höjdpunkt för alla med fokus på husbilar och husvagnar. Självklart blir det fullt av spännande aktiviteter vid sidan av nyheter bland fordon och tillbehör, här hittar du programmet!

På Elmia Husvagn Husbil blir det full aktivitet från morgon till kväll med ett stort utbud för hela familjen!

De yngsta kan leka och trivas i barnhallen, Ungdomshänget är öppet för de ungdomarna, de dansanta kan ta en svängom på kvällarna. Det blir bio alla dagar för alla åldrar. Lördag kväll kan du koppla av med en relaxkväll eller busa loss i Äventyrsbadet. Är du hungrig kan du besöka mässans supékvällar, äta äkta tysk mat på mässans Oktoberfest eller njuta av en stor och god grillbuffé. För att inte nämna alla mässans husbilar och husvagnar, din chans att se allt på ett och samma ställe!

I Husbil & Husvagns monter kan du köpa tidningen, även nummer som inte längre finns i din tidningskiosk, och så blir det omröstning till årets ställplats. Är det så illa att du inte har möjlighet att besöka mässan kan du ändå rösta på din favoritställplats här!

Kort sagt, det finns mycket att sysselsätta sig med under mässans fem dagar.

Här kan du kolla in programmet för respektive dagar!

Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.