Bild
Nästa artikel
Elmia 2015: Trender som håller i sig än

Elmia 2015: Trender som håller i sig än

ELMIA

På Elmia 2015 började det dyka upp allt mer företeelser som nu tas som en självklarhet. I hallarna och på campingen var stämningen på topp. Kolla bilderna!

2015 var det besöksrekord med 35 537 besök. I mässreportaget i nummer 10/2015 gjorde vi en trendspaning som visat sig stämma ganska bra, eller?

Fler och fler tillverkare väljer att ta steget in till framtiden med mer avancerad teknologi. Med allt från kör- och säkerhetsteknik till att kunna styra värme och andra bekvämligheter via mobiltelefonen. Vi ser fram emot dagen när vi kan sitta med en kaffekopp och tidning framför oss i sittgruppen medan fordonet tar sig fram själv på vägarna, checkar in på campingen och fäller ned stödbenen utan att vi har ansträngt oss mer än att vända blad. Ska vi gissa på tio år? 

Detta år bodde delar av redaktionen i lånad Niessman+Bischoff Flair på campingen och således bättre än på hotell. Årets ställplats blev Kaffeteriet i Borensberg följt av Tosteberga och Bauergården.
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.