Bild
Nästa artikel
Elnagh lanserar ny Magnum

Elnagh lanserar ny Magnum

ELMIA 2018

Elnagh har presenterat sina modellnyheter för den svenska marknaden. En av de största nyheterna är flaggskeppet Magnum som egentligen gör en comeback.

Magnum är en ny serie helintegrerade husbilar från den italienska tillverkaren vilket innebär gör att Elnagh fortsätter att ha ett brett sortiment av husbilar på marknaden.

Ljust och fräscht inne, sobert och elegant utvändigt. Så beskriver Elnagh sin nya design för 2019 som rymmer tre serier av husbilar: Baron, T-Loft och nya Magnum. Baronserien innehåller både alkover och halvintegrerade bilar, T-Loftserien består av halvintegrerade husbilar, medan nya Magnum består av fyra helintegrerade husbilar.

– Det är egentligen en comeback. Magnum har funnits tidigare hos Elnagh och har nu tagits upp på nytt och är nu vårt ”flaggskepp”, säger Jörgen Nyström, vd för Elnagh Sverige.  

Soffor, träslag, gardiner och luckor går i vintervita och beiga toner, ackompanjerade med detaljer i silver och mörkt grått. Men det är inte bara ytan som förändras, det är också funktioner som förfinats som gör resan mer bekväm. Elektriskt uppfällbara ryggstöd i sängarna, USB-uttag, smarta förvaringsmöjligheter och stora ljuspartier är några av detaljerna.

T-Loft och Magnum har fått samma design, medan Baron har kvar sitt formspråk från 2018. I sortimentet ingår nu en bil med sju bäddplatser och en annan sak som Elnagh framhåller är att deras bil är "fuktsäker" genom en patenterad iTech-teknik.

Kolla in bildspelen!

T-Loft 530 är 741 centimeter lång, 235 bred och 295 hög. Totalvikten är 3 500 kilo och tjänstevikten anges till 3 072. Grundpriset är 697 800 kronor men den fotograferade husbilen är extrautrustad och kostar i detta utförande 751 940.

Magnum 581 är 741 centimeter lång, 235 bred och 295 hög. Totalvikten är 3 500 kilo och tjänstevikten anges till 3 072. Grundpriset är 837 800 kronor men den fotograferade husbilen är extrautrustad och kostar i detta utförande 895 600.


 

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.