Bild
Nästa artikel
Fantastisk sittgrupp i Pilote!

Fantastisk sittgrupp i Pilote!

CS2017

Pilote Pacific 716 P är en halvintegrerad bil som är 715 cm lång. Med tanke på det är sittgruppen riktigt imponerande, helt i klass med stora treaxlade husbilar.

Fransk säng, d.v.s att sängen är placeras vid ena väggen, ansågs av många vara helt passé i Sverige för bara några år sedan. I och med att köpare testar olika planlösningar i sin ”husbilskarriär” verkar dock allt fler uppskatta charmen och nyttan med denna sänglösning.

En fördel är att det går att placera sängen och badrummet i varsitt hörn längst bak i bilen, och det ger plats för mycket annat framför. I denna bil har sittgruppen tillåtits breda ut sig ordentligt. I taket ovanför finns även en nedfällbar säng. Just denna planlösning från Pilote är prisbelönad i England och är den bäst säljande Pilotemodellen i Norge just nu. Priset i grundutförande är 655 000 kronor. Mer tillbeör som vattenburen värme och annat nyttigt hanmnar priset på 727 000 kronor.
 
På Elmia finns den i hall B, missa inte den eller bildpelet!
 
 
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.