Bild
Nästa artikel

Följ med in i nya VW Grand California 2019

CSTHLM2019

Grand California är ganska ny i VW:s sortiment av husbilar. Mikael Galvér är på plats i Kistamässan för att ta sig en titt.

Grand California kommer i två utföranden, varav den mindre mäter 600 centimeter och den större 680. Den mindre versionen kommer med en extrasäng som tillval. Sängen dras då ut ovanför förarplatsen och är i första hand avsedd för barn. 

Den större modellen har högre takhöjd och 80 centimeter extra på längden. Även sovutrymmet är större än på den mindre modellen, men extrasängen saknas. Standardmodellen är framhjulsdriven, men den populära fyrhjulsdriften finns att få som tillval. 

Grand California är ny i VW:s sortiment och i Sverige har man fortfarande inte bestämt sig för vilket utförande som ska bli standardmodell. Priset är av den anledningen inte satt än, men uppskattas hamna någonstans kring 725 000 kronor.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.