Bild
Nästa artikel
Grillfest på Elmia

Grillfest på Elmia

ELMIA 2016

I år är det grillfest på Elmia! Varje kväll från onsdag till lördag mellan kl. 18.30-22.00 serveras en välsmakande grillbuffé bredvid mat- och prylmarknaden intill hallarna.

Elmia Husbil & Husvagn är med fler än 35.000 besökare en av världens största husvagnsmässor och i år blir det stor grillfest!

Den nya kvällsaktiviteten på mässan är en stor grillbuffé där man har möjligheten att avnjuta god grillad mat samtidigt som en meny presenteras och det ges grilltips från scenen. Landmann är stolt sponsor och bidrar med både grillarna och tillbehören som används för att tillaga denna välsmakande grillbuffé.

Menyn består av allt från räka till banan och visar dig vad grillen kan erbjuda. Vill du förhöja smakerna rekommenderas att köpa en buffébiljett i kombination med något av vinpaketen som finns i två prisklasser. Väljer du biljetten utan vinpaket kan du köpa annan dryck direkt på plats. För barn under 16 år finnsi ett extra bra pris där dricka ingår.

Här hittar du mer information och hur du bokar biljett.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.