Bild
Nästa artikel
Helintegrerad Carado

Helintegrerad Carado

CS 2017

Vi lyfter upp denna artikel från Caravan Salon för samma bilar finns på Elmia där även det svenska priset är offentliggjort.

Carado är kända för enkla men pålitliga husbilar för en vettig penning och nu börjar de även tillverka helintegrerade husbilar.

Carados nya helintegrerade modeller är två till antalet. I 447 har långbäddar och I 449 har queensbed, det är den senare vi visar bilder på här.

Båda bilarna är 743 centimeter långa, 233 breda och 294 höga med en ståhöjd på hela 213 centimeter. Totalvikten är i grundutförandet 3 500 kilo och då erbjuds 545 kilo lastvikt. Exakt utrustningsnivå och pris var inte klara när vi presenterade bilen som visades på Caravan Salon men Carado brukar vara ganska sparsmakat grundutrustad då bilen är instegsorienterad. Detta avspeglas givetvis i priset, grundpriset är 695 000 kronor vilket är konkurrenskraftigt.

Bilarna hittar du i hall A på Elmia 2017.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.