Bild
Nästa artikel
Kabe Van med tvillinghjul

Kabe Van med tvillinghjul

2022

Kabe Van lanserades inför modellåret 2020 och blev då rejält uppmärksammad. Nu är det dags för ett intressant tillval när den går att få med tvillinghjul. Därmed ökar bland annat lastvikten rejält.

När Kabe nu lanserar tvillinghjul som tillval på sin nyligen lanserade Van ger det en ökad lastvikt på 850 kilo och en tillåten tågvikt på sju ton. Det är ett sensationellt koncept som ger helt nya möjligheter, inte minst för de som behöver dra tungt, kanske en båt eller ett hästsläp.

Det blir även designmässiga förändringar, vit kaross blir standard medan grå är tillval. Vill man välja till en elmanövrerad markis från Thule blir den färgmatchad till den valda karossfärgen. Inredningsfärger ändras något, blankt blir matt och ett takfönster tillkommer som standard. Takfönstret ökar rymdkänslan i bodelen men får både mörkläggningsgardin och belysning.

Modellen, som lanserades till modellåret 2020, byggs på Mercedes Sprinter, har förhöjt tak och är vinterisolerad med vattenburen golvvärme.
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.