Bild
Nästa artikel
Knaus satsar mer på gasolfri husvagn

Knaus satsar mer på gasolfri husvagn

2022

Är framtiden en gasolfri husvagn när diskussionens vågor går höga om koldioxidutsläpp? Det menar Knaus som har e.power modellerna i sitt sortiment.

Det finns hela tio olika modeller i serien e.power och till Südwind kan man välja till e.power-paketet i tre modeller. För alla som oftast bor på en camping kan detta vara ett bra alternativ.

Att gasolflaskorna i e-power blir ett minne blott kan väl ses som en självklarhet. Utöver viktbesparingen får man även ett extra förvaringsutrymme där de normalt står.

Systemet har bland annat säkringsautomatik, man ställer in den tillgängliga ampérestyrkan som campingen tillhandahåller, så tar systemet hand om att de inkopplade apparaterna automatiskt regleras, prioriteras och stängs av eller läggs till efter behov och tillgänglig effekt. Det innebär att systemet är helt intuitivt och utan en säkring.

Väljer man att fricampa en natt i taget finns ett ackumulatorpaket att välja till som Knaus kallar "one night stand" och det har tillräcklig kapacitet för att hålla systemen igång över natten.
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.