Bild
Nästa artikel
Knaus Sun I med ny design

Knaus Sun I med ny design

2021

Den populära treaxlade husbilen Knaus Sun 900 I uppdateras på flera punkter till årsmodell 2021. I bildspelet kan du se en del av nyheterna så missa inte att klicka dig vidare.

Sportig elegans tillsammans med gott om lyx är vad som präglar Knaus Sun I och till kommande årsmodell 2021 har den förbättrats ytterligare. Den treaxlade och helintegrerade husbilen får nu ytterligare förbättrad kvalitet och funktionalitet och vi börjar med fronten som får sex stycken LED strålkastare i U-form som ger den lyxiga husbilen ett ansikte som är lätt att känna igen. Samtidigt ska de nya strålkastarna också ge bättre ljusbild.

Sportig som sagt, kan man verkligen säga det om en husbil? Ja faktiskt om det handlar om design och Knaus blandar in lite kolfiberliknande detaljer på den redan strömlinjeformade karossen.

Invändigt har det uppvärmda dubbelgolvet fått en yta som direkt för tankarna till lyxyachter med sin naturliga trädekor ihop med gott om kromdetaljer, samt bänkskiva och matbord i mörkare nyans. Ett 177 liter stort kylskåp med separat frys och dubbelhängda dörrar som gör att de kan öppnas från två håll.

SUN I kommer till 2021 att finnas i två planlösningar som båda är treaxlade och lika långa, 900 LEG med långbäddar och 900 LX med queenbed. Liksom tidigare kan de beställas med tillvalet utomhus-tv som fälls ut från den främre förvaringsluckan. Perfekt när man vill lyxa till det lite extra med “minibio” på ställplatsen.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.