Bild
Nästa artikel
Kompakt vagn med sju bäddar – byggd för den nya familjen

Kompakt vagn med sju bäddar – byggd för den nya familjen

ELMIA2017

En kompakt vagn med sju bäddar väntas bli en storsäljare i Sverige. "Vi har stora förväntningar på Hobby 515 UHK De Luxe. Den är anpassad för den moderna familjen, som ofta har behov av många sängplatser", säger Mats Svensson, vd för Hobby Fritid.

När nya familjer bildas i dag är det vanligt att både mamman och pappan har med sig barn från tidigare relationer. Det gör att behovet av många sängplatser plötsligt blir stort.

Just detta faktum har Hobby haft som en förutsättning när den nya modellen Hobby 515 UHK De Luxe utvecklats.

– Det här är en vagn som tack vare smarta lösningar är extremt rymlig och flexibel. Vagnens bredd är 2,3 meter och invändigt är den 5,15 lång. Det gör att den är relativt kompakt, vilket vi eftersträvat för att vagnen ska vara behaglig att dra med en mindre eller mellanstor bil, förklarar Mats Svensson.

Vagnen har ett välutrustat kök, stor sittgrupp längst bak och ett badrum med dusch. Det finns också gott om förvaringsutrymmen. Och det som gör vagnen något utöver det vanliga är att det finns sammanlagt sju bäddplatser.

– När ”nya” familjer bildas i dag är det ofta många barn och därför är det viktigt för många av våra kunder att det finns tillräckligt med sängplatser. Den här vagnen uppfyller den önskan, säger Mats Svensson.

I vagnen finns en våningssäng. Barnen behöver alltså inte vänta på att sängarna ska bäddas ner. Den stora dubbelsängen finns längst bak och genom en drop down-lösning fälls den ner över sittgruppen.

– Vagnen premiärvisas nu i samband med Elmia Husvagn Husbil. Vi vet att intresset är stort. I somras släppte vi information om den nya vagnen och sällan har vi haft så många intresserade som kontaktat oss för att få mer information om en specifik vagn, berättar Mats Svensson.

Fakta Hobby 515 UHK De Luxe 2018 

Sovplatser: Genom våningssängen samt två bäddbara sittgrupper skapas sju sovplatser.
Vagnens totallängd: 753 cm
Bredd: 230 cm
Höjd: 262 cm
Totalvikt: 1 600 kg 

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.