Bild
Nästa artikel

Le Voyageur Liner har plats för shoppingbilen

CSTHLM2019

På Caravan Stockholm i Kista hittar man allt från litet till stort. Här kikar Mikael Galvér närmre på franska Le Voyageur - mässan största åk.

Efter att kunderna haft svårt att minnas namnet döptes Le Voyageur om under en kort tid och kallades då bara "LV". Sedan dess har vrålåket dock fått sitt ursprungsnamn tillbaka och trots att det är svårt att uttala är själva husbilen desto mer minnesvärd. På Caravan Stockholm är den störst med sina 7,5 ton och en kaross som mäter 9,29 x 2,38 meter.

Le Voyageur är ingen billig historia, men ändå erbjuder den mycket husbil för pengarna. Med bland annat luftfjädrade stolar, golvvärme samt isolerade tak och väggar skriker den av premium och dessutom finns massa lockande tillval. I utställningsexemplaret ingår en Smart, som ryms i lastutrymmet baktill. "Som ett litet kinder-ägg" kommenterar en köparspekulant.

Le Voyageur har en dieseltank på 170 liter och en treliters, automatväxlad motor med 205 hästkrafter. Grundpriset är 3 237 000 kronor, men utställningsbilen är nedsatt till 3 254 100.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.