Bild
Nästa artikel
Multifunktionell HRZ på Crafter redan till salu

Multifunktionell HRZ på Crafter redan till salu

CMT2017

HRZ Reisemobile, är med sin nya Florida Multitalent en av de första husbilarna i produktion baserad på det nya basfordonet VW Crafter. Kolla in bilderna!

Som namnet antyder är tanken från HRZ att erbjuda en mångsidig husbil, inte minst genom en flerfunktionell inredning. De fast monterade inredningsdelarna är hygienutrymmet, köket samt en enkelbädd, resten är variabelt.

Den 599 ccentimeter långa husbilen har plats för upp till sex personer och det framhålls att att det finns plats för utrustning som cyklar, motorcykel eller rullstol.

HRZ beskriver möjligheterna för olika användningsmöjligheter. Två personer, längsplacerade sängar eller dubbelbädd och plats för cyklar. Långbäddarna har måtten 190 x 70 centimeter samt 200 x 70. Dubbelbädden har måtten 200 x 178.

Vill man ha fyra cyklar med sig byter de begrepp från husbil till fritidsfordon och då får fyra personer plats. Med en motorcykel blir det plats för två personer.

Vill man vara sex personer blir det plats för deras skidutrustning eller annan sportutrustning alternativt resväskor. Maximal lastningslängd är 360 centimeter.

Har man behov av rullstol blir det plats för fyra personer om två har rullstol och Florida kan även förses med rullstolslyft, handreglerad gas och broms samt specialanpassad multifunktionsratt. 
 
Färskvattentanken rymmer 130 liter och gråvattentanken 80. Köket är utrustat med en tvålågig spis, ho och ett 85-liters kylskåp. För värmen står en Truma Combi.

Totalvikten anges till 3 300 kilo men kan höjas till 3 500. Tomvikten anges till 2 600.

Här hittar du HRZ:s hemsida.            

Taggar: Mässor, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.