Bild
Nästa artikel
Nedräkningen till Elmia har börjat

Nedräkningen till Elmia har börjat

MÄSSOR

På onsdag slås portarna upp för mässan Husvagn Husbil på Elmia i Jönköping. Självklart är vi på plats i monter C01:70 där du möter våra redaktionsmedlemmar och bland annat kan komplettera med de nummer av tidningen du saknar.

I vår solgula monter kommer du även att mötas av omröstningen av årets ställplats. Du kan även rösta via mail men då missar du utlottningen av EcoRide elcykel och Garmin-navigator. Kolla in vilka ställplatser som är nominerade i artikeln här bredvid!

Du som inte redan är prenumerant kan rätta till det i montern, fråga våra reportrar till råds och förstås framföra synpunkter på tidningen. Varför inte passa på att lyfta din hjärtefråga, kanske lyckas du övertyga vår nya chefredaktör om att just din fråga berör många andra?

Med det exempellösa år för husbilsintresset vi har bakom oss ser många fram mot den här mässan med extra tillförsikt, aldrig tidigare har det sålts så många husbilar och den senaste månadens ökning av husvagnsregistreringarna är även den anmärkningsvärt hög.

I helgen passerade vi dessutom fyra miljoner årssidvisningar på sajten, något vi är omåttligt stolta över. Att du som läser det här är en del av dessa är ju självklart men varför inte tipsa dina vänner om att besöka oss regelbundet?

Men, som sagt, på onsdag kan du besöka oss i montern!
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.