Bild
Nästa artikel
Nya Kabe Classic x740 LXL

Nya Kabe Classic x740 LXL

ELMIA2017

Nygammal kan man kalla denna modell för, för när Kabe lanserade en halvintegrerad husbil med taksäng var det med just en sån här modell. Nu säljs den dock i Classicutförande vilket syns på priset.

Kabe jobbar vidare med att bredda sitt utbud prismässigt. Den dyraste modellen de säljer börjar på nästan två miljoner. I andra änden finns Classicserierna som nu även innehåller en 249 cm bred modell. Alla Kabes halvintegrerade Classicbilar, och även de helintegrerade, har den mer normalbetonade bredden 231 cm.
 
Den där extra centimetrarna gör jättestor skillnad inne i husbilen. Det blir exempelvis betydligt enklare för fler att röra sig inne i bodelen samtidigt. LXL betyder fransk säng på Kabespråk och X:et står för Crossover och med det menas att bilen har en taksäng ovanför sittgruppen. I upphissat läger är det svårt att tro att det finns en sån säng inne i husbilen, den är riktigt snyggt integrerad. Utifrån skvallrar en bula på taket om sängens existens.
 
Eftersom det är en Classicmodell är priset lågt för att vara en Kabe. Grundpriset är 940 000 kronor och för det priset får man en bil som är byggd på samma sätt som de dyrare serierna. Skillnaden består i utrustningsnivån och även vilka tillval som går att göra.

Missa inte bildspelet!

Kabes fordon hittar du i hall B på Emliamässan.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.