Bild
Nästa artikel
Pilote rapporterar rekord på Elmia

Pilote rapporterar rekord på Elmia

ELMIA2017

Pilote är först ut med att rapportera rekordförsäljning på Elmia och det redan idag. Det har börjat strålande, säger Michael Danielsson, agent för Pilote i Skandinavien.

I montern finns bland annat Pilotes stora nyhet för året, Le Voyageur Signature. En husbil som är framtagen för att möta den ökade efterfrågan på större bakhjulsdrivna husbilar. Le Voyageur Signature finns i två storlekar, 8 och 8,5 meter.

Pilote har också märkt av att allt fler svenskar lockas av att köpa mindre husbilar. På Elmia Husvagn Husbil visar de därför upp sitt van-sortiment. 

– Det har ökat ordentligt i Europa de senaste åren, och det märker vi av även i Sverige. Det handlar mycket om smidigheten, säger Michael Danielsson i ett pressmeddelande, där han även lyfter fram den helt nya golvkonstruktionen i Pacific-seriens 16 halvintegrerade husbilar.

Pilote satsar stort på mässan och det har märkts under de första två dagarna. 

– Första dagen hade vi rekordförsäljning och det har börjat lika bra idag. Det känns bra, för mässan är en värdemätare för hela den kommande säsongen, säger Michael Danielsson.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.