Bild
Nästa artikel
Polars nyheter 2018

Polars nyheter 2018

STORA NOLIA 2017

Även om vi själva inte hunnit runt bland alla husbilar och husvagnar än presenterar vi kortfattat det som Polar skickat ut pressmeddelande om. Vi kommer successivt att presentera nyheterna med egna bilder och texter. Redan i ingressen kan vi dock avslöja att Polar inför viktintyg för varje producerad husvagn! Följ oss under mässan!

Polar visar på Stora Nolia för första gången upp sina nyheter för modellåret 2018. Polars VD Tony Ekström berättar om några av nyheterna i modell 2018.

Tre modellserier

Husvagnarna kommer från och med modell 2018 att finnas i tre serier; Original, Selected och Customized. Kort förklarat är Original en grundutrustad fullvärdig polarvagn. Selected är specialutrustad med extra mycket utrustning som både syns och känns. Customized är kronan på verket för den riktigt kräsne. Här har man det mesta i utrustningsväg och kan dessutom anpassa insidan av vagnen utifrån sina egna önskemål!

Nytt golvvärmesystem

Alla vagnar kommer standardutrustade med det nya golvvärmesystemet med separat cirkulationspump som säkerställer ett jämnt flöde och jämn värmespridning i hela golvet.

Skotork

Som standard sitter skotork i skolådan på alla vagnar. Som tillval finns en skotork med fläkt i instegsgarderoben.

Dynor

Inför modell 2018 har vi utvecklat helt nya dynor till sittgrupperna. Både lutning, längd och sammansättning på dynan är ny för att skapa maximalt ergonomisk och komfortabel sittställning. Nackkudden är också ny.

Viktintyg

Då vi i alla tider vägt varje vagn som producerats i Dorotea känns det logiskt att vi även tar nästa steg. Därför får varje vagn från och med modell 2018 ett individuellt intyg om vilken vikt den har när den lämnar fabriken.

- Och mycket mer

- Naturligtvis finns det en hel del andra nyheter också, såsom nya planlösningar och klädslar t ex. Dessutom har vi även till modell 2018 tagit fram några modeller som vi paketerat inom ramen för vårt koncept Polar Edition och kan sälja till ett mycket förmånligt pris avslutar Tony Ekström.

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.