Bild
Nästa artikel
Snart dags för Caravan Stockholm

Snart dags för Caravan Stockholm

CS2019

Att det snöar ute kanske gör att det känns extra lockande att få en dos av den kommande säsongen på mässan Caravan Stockholm i Kista. Uppträdanden, föreläsningar och så förstås husbilar och husvagnar att klämma och känna på. 14-17 februari är det dags!

Visst är mässan i Kista något av ett startskott för säsongen? Möten med folk som man kanske mött på någon camping eller ställplats men även en chans att träffa experter och ställa frågor. Vädret till trots är det inte länge innan det är dags att kunna ta de första vårturerna i de allt längre dagarna.

Självklart är även vi på Husbil & Husvagn representerade med en monter och vi hoppas förstås på att du besöker oss och kompletterar med de tidningar du saknar eller delar med dig av dina synpunkter.

På scenen kommer det att finnas många intressanta föreläsningar, här är ett par exempel.

OKQ8 kommer att hålla ett föredrag om dagens diesel och bensin, förnybara inblandningar och hållbarhetskrav i leverantörskedjan för fossilt och förnybart. Vilka alternativ finns på marknaden och vad är exempelvis snabbladdning?

Allas fasa är bränder på campingar även om dessa inte är vanliga. Storstockholms brandförsvars erfarne brandinspektör och tillika husbilsåkare Leif Malmström berättar hur du med enkla medel undviker bränder och hur du ska agera om olyckan ändå sker. Har du koll på din gasolanläggning? Annars ska du kanske beställa en gasolkoll i samband med kontrollbesiktningen, som de flesta vet ingår den inte längre i normalkontrollen.

Faller skratt dig mer på läppen ska du inte missa årets underhållning med Robin Paulsson och för skönsången står den mångsidiga Shirley Clamp. Mässan säger att vi kan förvänta oss en fartfylld show med härlig sång!

Mellan scenframträdandena kan du exempelvis kolla in Volkswagens nya basfordon för mindre husbilar, Grand California som hade världspremiär på Caravan Salon i Düsseldorf i augusti 2018.

Vi syns väl på mässan?

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.