Bild
Nästa artikel
Spännande båthusvagn

Spännande båthusvagn

CS 2017

Boat Van har inbyggd motor och sjöegenskaperna uppges vara utmärkta. Hur det egentligen ligger till med det kan man ju fråga sig. Rolig är den i alla fall!

Här är ytterligare ett innovativt grepp på mässan Caravan Salon. Båthusvagnar har dock funnits till och från sedan femtiotalet. Kanske den här kommer att förbluffa oss? Med en 4,9 hästkrafters motor lär man tuffa fram i makligt tempo i den enligt informationsskylten vattentäta konstruktionen. Vi får väl hoppas att det är så eftersom den är tänkt att flyta. Vidare får vi information om att det inte behövs något körkort och att den går att svänga säkert.

Den 460 centimeter långa, 219 breda och 204 centimeter höga Boat Van har vidare pop-up-tak och väger 740 kilo. Ja, det är väl i princip allt som informationsskylten berättar utöver att de söker återförsäljare i Europa. Tillverkaren Sungwoo kommer från Korea.

Kolla in bilderna!
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.