Bild
Nästa artikel

Stora Nolia närmar sig

UMEÅ

Lördagen den 3 augusti är premiärdagen för årets Stora Nolia som är den största årliga publika mässan i Sverige med cirka 250 000 besökare.

Mässan pågår till den 11 augusti och håller öppet mellan klockan 10:00 och 17:00 förutom på onsdagen den 7 augusti då det är kvällsöppet till 20:00. Biljettpriset är i år 150 kronor för den som vill kunna gå alla nio dagarna annars är det hundringen jämt per dag men för pensionärer 80. Dessutom finns rabatter för ungdomar.

Det blir ett digert program med en mix av musikunderhållning, underhållning för barn och intressanta föreläsningar på stora scenen som i år återfinns inomhus. I anslutning till den finns även mässans köksscen där det kommer att bjudas på matinspiration.

I närheten av mässområdet finns en camping där man kan boka plats. Bokning via IFK Umeå, tel 090-77 37 08 eller 070-333 32 14, mail: kansliet@ifkumea.com. Mer info och karta över området se här.
 
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.