Bild
Nästa artikel
VanCasco - en unik husbil

VanCasco - en unik husbil

CS2019

Det finns en husbil för alla sägs det och nu har vi hittat en för alla som drömmer om en tvärställd queenbed i en smal plåtis.

På mässan Caravan Salon hittade vi denna spännande lösning från tillverkaren Innova från Holland. En säng är som bekant relativt lång och en queenbed är som de flesta vet en bred säng. Hur får man plats med en sån på tvären i en smal plåtis? Man bygger en slide out som glider ut på sidan så klart.

En annan kul grej med VanCasco är att det finns två platser att laga mat på. Ett vanligt kök vid sidodörren och en utdragbar spis med endast en stor gasollåga vid de stora bakdörrarna.

Specialbilen har tagits fram i samarbete med det holländska företaget Horrex som tillverkar komponenter för husbilar och husvagnar. Förmodligen är denfrämst tänkt att fånga besökarnas intresse för Innovas övriga utbud, VanCasco är nämligen inte speciellt praktiskt orienterad och vad vinner man egentligen med sänglösningen? Bilen är baserad på Innovas Roadtrip 595 som är mer ordinär i grundutförandet.

Missa inte bildspelet!
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.