Bild
Nästa artikel
Weinsberg CaraCompact på Sprinter

Weinsberg CaraCompact på Sprinter

2022

De modeller som skulle ha visats upp på CMT blir nu offentliggjorda på annat sätt och nu sipprar nyheten om att Weinsberg CaraCompact 640 MEG Edition Pepper kommer på Sprinter-bas ut.

Än så länge finns inte så mycket detaljinformation om denna överraskande nyhet från Knaus Tabbert Group i vilken Weinsberg ingår. Men nyheten pekar återigen på det faktum att Mercedes-Benz Sprinter vinner terräng i kampen om att utmana Fiat Ducato som fortfarande står som klar etta bland basfordon till husbilar.

Det officiella modellnamnet blir Weinsberg CaraCompact Edition Pepper där modellserien tidigare har varit en av de mest populära husbilarna i segmentet för smala, halvintegrerade skåpbilar i flera år. En orsak till detta kan vara modellseriens omfattande standardutrustning, något som sannolikt inte ändras för att den byggs på Sprinter.

Det uppges komma en planlösning med en extra nedfällbar säng ovanför sittgruppen som kallas CaraCompact Suite och den kommer även att finnas som Pepper. Resten av inredningen i den nästan sju meter långa 640 MEG följer den hittillsvarande planlösningen med enkelsängar ovanför det bakre garaget, kök på passagerarsidan och badrummet på motsatt sida i den 2,20 meter breda husbilen.
Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.