Bild
Nästa artikel
Westfalia avslöjar vad de ska visa på CMT

Westfalia avslöjar vad de ska visa på CMT

CMT2020

CMT brukar betyda några premiärer och Westfalia är tidigt ute att tala om vad som kommer att finnas i deras monter. Speciellt framhåller de premiären av modellerna James Cock och Club Joker.

Tyska Westfalia bygger mindre husbilar men med en inredning som många klassar som mer påkostad. I år skriver de att de kommer att visa upp femton modeller i sin monter på CMT, nästan hela deras modellprogram.

Efter en enastående tysk husbilssäsong och rekord för försäljningen av fritidsfordon i Europa, det är andra gången som det säljs fler än 200 000, satsas ordentligt på mässan CMT som beskrivs som värdens största mässaa i sin genre.

Den nya James Cook visas i versionerna Classic, Pop-up-tak och högtak. Därutöver visas den helt nya Club Joker som byggs på den likaledes nya Volkswagen T6.1, även den modellen i versionerna Classic, Pop-up-tak och högtak.

Kolla in deras modellutbud i bildspelet!

Taggar: Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.