Bild
Nästa artikel
Westfalia med integrerad solpanel

Westfalia med integrerad solpanel

2021

Taktält eller popup-tak ger fler bäddar men kan vara svåra att kombinera med en bra solpanel. Nu kommer Westfalia med en synnerligen integrerad och slimmad solpanel som tillval till sina pop-up tak.

Välkända varumärket Westfalia tillverkas i Tyskland men ägs av franska Rapidokoncernen. Deras viktigaste nyhet till 2021 är en integrerad solpanel i popup-taket som kan fås samtliga Columbus-modeller. En stor fördel med den slimmade och “ramlösa” solpanelen är att takrelingen fortfarande är brukbar om man vill använda takräcke. Solpanelen har inga synliga kopplingar utan all el är integrerade i popup-taket.

Andra nyheter på Columbus-serien är att de kan fås med tillvalet Skyview. Alltså ett panoramatakfönster i förarhytten. Columbus 540 D, 600/601 D kan dessutom fås med tillvalet elmanövrerat popup-tak. På tal om popup-taket igen så kan de nu också fås med en isolering som inte behöver avlägsnas när taket fälls ner. Toppen!

Taggar: Mässor, Westfalia

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.