Bild
Nästa artikel
Det var inte den här husvagnen som Ellie köpte men det finns säkert en och annan som passar utmärkt som renoveringsprojekt!
Det var inte den här husvagnen som Ellie köpte men det finns säkert en och annan som passar utmärkt som renoveringsprojekt!

14-åring förvandlade husvagn från 1974 till drömbostad

SPECIELLT

Sommarlov gör tydligen ungdomar kreativa, här är ytterligare en 14-åring som tagit sig an ett husvagnsprojekt och förvandlat en sliten vagn från 1974 till sitt drömställe.

MSM livsstil skriver om Ellie Yeater, en 14-årig flicka från West Virginia, som använt sin fritid till att förvandla en sliten husvagn som använts som jaktstuga till sitt drömboende.

Hon köpte, för egna pengar, husvagnen 2016 och har sedan dess jobbat med att få den i skick, och det får man säga att hon verkligen lyckats med.

Äpplet faller som bekant inte långt från trädet då både hennes pappa och bror är väldigt händiga. De har tidigare genomfört renoveringsprojekt så hon saknade inte vägledning och råd när hon tog sig an projektet.

Kolla in förvandlingen här där det finns rikligt med bilder från ombyggnaden!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.