Bild
Nästa artikel

29 vagnar på 2 timmar

Nyheter

Nu har Ullareds camping sålt sina uthyrningsvagnar som fungerat som gäststugor. Det var lite av ett rekord när 29 husvagnar lades ut på Blocket och sålde slut på två timmar. Nu har nya vagnar köpts från en lycklig handlare i Falkenberg.


Ulla 1 till och med 29 är en samling husvagnar av typen Adria Adora 512 UP som sålts på blocket.se. Dessa vagnar hann ligga på annonssidan i två timmar innan alla var sålda. Till nya lyckliga ägare som bor från Ystad till Sollefteå. Tidigare har de stått på Ullareds Camping vid GeKås varuhus. Priset på 2008:orna var 129 900 och de har aldrig gått längs vägen samt hade plomberad dusch/toa som aldrig använts.

Nu har campingen i stället köpt in nya husvagnar av samma märke och modell. Grundpriset för en ny 512 UP är 232 900 kronor och det var FJ´s Husvagnscenter i Falkenberg som fick en lycklig dag på jobbet när 29 vagnar såldes på ett bräde. Man får förmoda att det var till ett rabatterat pris.

Vagnarna, som har plats för upp till fyra personer, kommer att ställas upp på campingplatsen intill Gekås varuhus i mitten av mars – lagom till den stora vårrusningen.

– Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att leverera dessa vagnar till Ullared, säger Adria Caravan AB:s vd Markus Qvarnström.

Samtliga vagnar kommer att utrustas med Ventura-förtält från Isabella.
Taggar: Nyheter
29 vagnar på 2 timmar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.