Bild
Nästa artikel
ADAC Ställplatsguide

ADAC Ställplatsguide

RESTIPS

På väg till Tyskland nästa säsong? ADAC har uppdaterat sin ställplatsguide och den nya utgåvan kommer i mitten av november.

I mitten av november utkommer den nya utgåvan av tyska motor- och campingorganisationen ADAC:s årliga " ADAC Stellplatzführer", som listar samtliga ställplatser för husbilar i hela Tyskland.

Den nya utgåvan omfattar 400 helt nya ställplatser.
Bland dessa pekar ADAC särskilt ut två nya, större vinteröppna  ställplats-parker i form av Reisemobilhafen KNAUS Campingpark Lackenhäuser och Wohnmobilhafen Zugspitzblick, båda belägna i Bayern i sydligaste Tyskland.
Reisemobilhafen KNAUS Campingpark Lackenhäuser (www.knauscamp.de) är belägen nära orten Neureichenau i det stora skogsområdet Bayerischen Wald där gränserna mellan Tyskland, Österrike och Tjeckien möts.
Wohnmobilhafen Zugspitzblick (www.perfect-camping.de) ligger i Grainau i Oberbayern vid foten av Tysklands högsta berg Zugspitze. Denna nya anläggning kommer att vara helt färdig i december, meddelar ADAC.
Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
tommyedling
2013-09-25 12:05

Tummen upp för föredömliga Tyskland..

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.