Bild
Nästa artikel
Adria får prestigefyllt pris för Adora

Adria får prestigefyllt pris för Adora

NYHETER

Nederländska ANWB har gett den nya generationen av Adria Adora titeln ANWB Caravan of the Year 2021. Det årliga priset ges till det som deras jury anser vara säsongens mest innovativa husvagn. 

ANWB är en holländsk organisation av ungefär samma typ som M i Sverige (tidigare Motormännen) eller ADAC i Tyskland. Organisation heter Kungliga Nederländska Touringklubben, Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB, och bildades redan 1883. De delar sedan länge årligen ut pris för säsongens mest innovativa husvagn.

Priset med titeln ANWB Caravan of the Year 2021 in the Netherlands går den här gången till Asria Adore och motiveras så här.

– Aerodynamiska detaljer som de futuristiska vindfångarna, de integrerade handtagen och bakdelen är gynnsamma för aerodynamiken vilket gynnar körförmågan. Det speciella fönstret i fronten går hela vägen upp till taket och alla modeller har en elegant och rymlig interiör där köket särar ut sig som ett självständigt element med sin egen färg och design. Praktiska detaljer är den aluminiumskena där man sätta fast hyllor och fickor för småförvaring, det förbättrade förvaringsutrymmet med praktiska lådor och det förbättrade badrummet har bra lösningar som indirekt belysning, värme, ergonomisk toalett och hopfällbart handfat.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.