Bild
Nästa artikel
Adria husvagn med lastutrymme

Adria husvagn med lastutrymme

2020

Nya Adria Altea 472 KP är en vagn byggd för cyklister, surfare och idrottare. I det stora garaget ryms utrustningen och i vagnen finns hörnsoffa, dubbelsäng, kök och badrum med dusch.

Adria Altea 472 KP är en sportig husvagn med stor förvaring under sängen där surfbräda, MTB eller SUP kan förvaras. Invändigt har den en tvärställd dubbelsäng som är högt placerad ovanpå "garaget".

Ett minimalt men smart kök med enlågig spis och diskho gör det lätt att värma maten och vagnen har också ett badrum med nedfällbart handfat, kasettoa och dusch (Ergo badrum på Adriatiska). Dusch finns för övrigt också i garaget när det är dags att spola av cykeln, våtdräkten eller brädan.

En hörnsoffa och tv-stativ med uttag för USB och 230-volt alldeles intill borgar för sköna kvällar med serier från Netflix och liknande när man står vid elstolpe. Altea 472 KP ska också kunna fås med ”slide-out-kök” placerat i sidoluckan längst fram på förtältssidan.

Vidare ingår högtalare, USB-uttag och Bluetoothförstärkare och Adrias vagnar har AL-KO:s nya husvagnschassi samt något plattare fönster med dubbelglas. Belysningen har också uppdaterats på flera av Adrias vagnserier till 2020 och så även sportvagnen Altea 472 KP.

Missa inte vårt bildspel här intill!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.