Bild
Nästa artikel
Alde utser ny VD

Alde utser ny VD

NYHETER

Peter Jocic blir ny VD för Alde International Systems AB. Han kommer närmast från Nibe och tillträder senast den 1 januari 2021.

– Jag är stolt och glad över att kunna presentera Peter Jocic som ny VD för Alde, säger styrelseordförande Magnus Bolmstrand. Han är en kompetent ledare, har bred erfarenhet och djup förståelse för hur man skapar tillväxt i en komplex, innovations-driven verksamhet. Jag är övertygad om att han kommer kunna vidareutveckla Alde som företag och som marknadsledare inom vattenburen värme till fritidsfordon.

Peter kommer närmast från Nibe där han har innehaft en rad ledande befattningar bland annat som ansvarig för Supply chain och nu senast som ansvarig för Business area Product management.

Peter är född 1968, uppväxt i Göteborg och utbildad civilingenjör.

– Jag är hedrad över att få ta över som VD och att få leda ett företag med så stark kompetens och marknadsposition, säger Peter Jocic. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med Alde´s medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling och skapa innovativa och kundanpassade lösningar.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.