Bild
Nästa artikel
Aldes VD avgår

Aldes VD avgår

NYHETER

Enligt uppgifter i Tyska medier meddelade Alde International AB idag att deras VD Tomas Haglund avgår med omedelbar verkan.

Det är Camper Journal som i en kort artikel skriver att Tomas Haglund har beslutat att avgå som VD för Alde International AB. Tomas Haglund är dessutom orrdförande i HRF (Husvagnsbranschens Riksförbund).

Tomas Haglund tillträdde sin tjänst för fjorton år sedan och har utvecklat Alde till den ledande leverantören av vattenvärmare för mobilt bruk.

– Tomas Haglund drev företaget mycket framgångsrikt och utvecklade det till den starka position som Alde innehar idag. Sökandet efter en efterträdare till VD-tjänsten börjar omedelbart. Målet är att hitta en VD som kommer att driva företagets fortsatta framgång, säger Magnus Bolmstrand, Styrelseordförande för Alde International AB, till  Camper Journal.

Petter Johnsson kommer fram till utnämningen av en ny VD att upprätthålla VD-tjänsten.

Mer information: Camper Journal

 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.