Bild
Nästa artikel
Årets Hobbyhandlare 2017

Årets Hobbyhandlare 2017

NYHETER

Årets Hobbyhandlare utses varje år på Elmiamässan och i år var det dags för en ny utnämning.

Under Elmiamässan passade Hobby Caravan, som är Europas största husvagnsmärke, på att dela ut priset för ”Årets Hobbyhandlare 2017”.

För sjätte året i rad är det Tumbo Husvagnar & Husbilar i Kvicksund som hamnar överst på prispallen.

– Vi är glada och stolta för utmärkelsen och över förmånen att få jobba tillsammans med ett så framgångsrikt företag som Hobby Caravan. Vår nya anläggning har gett oss ytterligare möjligheter till expansion och vi har fått en ordentlig skjuts framåt i både exponering, besökare och inte minst försäljning. Vi har nyanställt ca 10 personer på ett år tack vare framgångarna och ser fram emot ett fortsatt starkt försäljningsår under 2018 då intresset för husvagn och husbil är större än någonsin. Vi har valt att satsa enbart på Hobby som vårt husvagnsmärke. Det är en av förklaringarna till våra stora framgångar, säger Cecilia Östling, marknadsansvarig på Tumbo Husvagnar & Husbilar.

Tumbo har utvecklats till en av branschens största återförsäljare invigde förra året en ny toppmodern anläggning med försäljning, butik, service och verkstad och just nu har de påbörjat etapp två av bygget då de är i starkt behov av ännu fler parkeringsmöjligheter samt platser till verkstad och service.

Cecilia Östling förklarar orsaken till att de enbart säljer ett fabrikat av nya husvagnar. Hon menar att Hobby har ett komplett utbud av modeller som i stort sett passar alla och att det är en fördel att kunna koncentrera sig på ett varumärke som de är riktigt kunniga om. Det är hon övertygad om är förklaringen till att de säljer mest av alla i Sverige.


Modellåret 2017 blev ännu ett framgångsrikt år för Hobby som är det mest sålda varumärket i Europa.

– Nyckeln till våra framgångar är kombinationen bra vagnar och duktiga återförsäljare. Sedan fyra år tillbaka arbetar vi med ÅF-konceptet Auktoriserad svensk Hobbyåterförsäljare för att säkerställa kunskap, service och tillgänglighet för våra kunder, berättar Mats Svensson, VD för Hobby Caravan.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.