Bild
Nästa artikel
Aschbach hem för lyx på hjul

Aschbach hem för lyx på hjul

NYHETER

Aschbach har en speciell ställning husbilsvärlden, ingen annanstans är passionen för lyxiga husbilar lika stor och här återfinns såväl tillverkningen av Concorde, PhoeniX som Morelo. Självklart är det här platsen för årets Luxury Motorhome Days den 7 - 14 september 2020.

Orten Aschbach i Tyskland är lite speciell. Där byggs nämligen bara lyxhusbilar, Phoenix, Concorde och Morelo i samma lilla ort, nog kan man tänka sig tongångarna på baren där?

Att vi är i Bayern i Tysklands sydvästra del borgar dock för en gemytlig stämning i en region som gjort sig känd för fordonstillverkning, ofta i den lyxigare kategorin. I denna välmående del av Tyskland kommer Europas största utställning för exklusiva husbilar att äga rum den 7-14 september 2020.

Hela arrangemanget organiseras av Concorde Reisemobile GmbH och Schell Fahrzeugbau GmbH (PhoeniX) och kommer att bli ett Eldorado för alla som älskar det lite lyxigare. Evenemanget är organiserat som en försäljningspresentation eller utomhusmässa med ungefär 150 husbilar i det övre prissegmentet och alla tänkbara planlösningar kommer att finnas att beskåda. Det blir inte bara nytt, även upp till fem år gamla blandas med det allra senaste i teknikutveckling. Allt i Bayerns fantastiska natur.

Evenemanget är gratis men kräver förhandsanmälan via deras hemsida eftersom besöksantalet är begränsat till 500 per dag. De som registrerat sig får en VIP-biljett.

Hemsidan hittar du här och klickar sedan på Anmeldung för att få en biljett.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.