Bild
Nästa artikel
Barsebäckstrand öppnar sent i år

Barsebäckstrand öppnar sent i år

NYHETER

Det blir en sen säsongsstart för camparna i Barsebäckstrand i år. Den nya entreprenören Fritid Österlen lovar i gengäld femton nya ställplatser samt renoverade toaletter och duschar.

Sydsvenskan skriver att Fritid Österlen satsar på att slå upp campingens portar den 15 juni. Den nya entreprenören har inte hunnit göra klart de planerade åtgärderna där bland annat servicehuset med toaletter och duschar ska fräschas upp och därutöver ska femton nya ställplatser med el och vatten färdigställas. Även strandpaviljongen kommer att bli upprustad.

Därutöver ska det byggas en stugby och ett hotell ska rustas upp men det blir ett projekt för nästa säsong då även ytterligare satsningar på den traditionella campingen tillkommer.

En tidigare diskussion om långliggarnas situation kommer inte att påverka dessa, åtminstone inte under den här säsongen säger Fritid Österlen.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.