Bild
Nästa artikel
Bengts husvagnar blir Fribergs fritidscenter

Bengts husvagnar blir Fribergs fritidscenter

NYHETER

30-årsjubilerande Bengts husvagnar i Skövde har bytt sitt namn till Fribergs fritidscenter, byter logotype samt bygger ut lokalerna. Nu är namnet inte helt nytt, men det är först nu kunderna kommer att märka det.

– Vi behöver mer butiksyta. Folk vill provsitta olika stolar och kunna se campingmöblerna uppställda, säger Peter Friberg, ägare och vd till Skaraborgs Allehanda.

Det blir en ny utställningshall på drygt 1 000 kvadratmeter som ska rymma ett trettiotal husvagnar och husbilar. Skillnaden mot hittills är markant då endast cirka fem fordon fått plats.

– Vi kommer att få ett större utbud av det mesta och när allt är klart kommer vi att kunna bygga miljöer. Vi kan ställa upp husvagnar med tält, och husbilar med tält, och även inreda dem, säger Johan.

Bolaget startades 1987 av Peters pappa Bengt Friberg men på den tiden var det bara en kvällsöppen verkstad men idag har företaget växt och har sju anställda utöver de två ägarna. Begagnade husbilar började man med i mitten av 90-talet, nya blev det 2012 och husbilar 2013.

Invigningen planeras till trettonhelgen 2018.

Här hittar du intervjun i Skaraborgs Allehanda.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.