Bild
Nästa artikel

Bergen tredubblar antalet ställplatser

NYHETER

Norska Bobilverden skriver att Bergen öppnade en ny ställplats idag vilket i ett slag tredubblar stadens kapacitet att ta emot husbilar.

Bobilverden skriver att Bergen, som nu har 28 platser vid Bergenshallen, i och med med den nya ställplatsen i Slettebakken där det finns plats för 65 husbilar, i ett slag tredubblat antalet platser. Den nya ställplatsen invigdes idag och orsaken till att den öppnas är cykel-VM. Fram tills dess är avgiften 150 kronor per dygn men under tävlingarna är den högre, 486 kronor. För det får man tillgång till vatten men inte ström. Svart- och gråvatten kan tömmas vid Bergenshallen. Om platsen kommer att finnas kvar efter VM menar Bobilverden är oklart.

– At vi har fått til dette på kort tid er veldig gledelig, både for bobiltuistene og andre i området. Det er ingen tvil om at det er et stort behov. Nå får vi betydelig bedre kapasitet, säger Arvid Heggestad, avdelingsleder i Bymiljøetaten på den kommunala hemsidan enlig Bobilverden.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.