Bild
Nästa artikel
Bil och Husvagnsservice i Hässleholm bästa verkstaden

Bil och Husvagnsservice i Hässleholm bästa verkstaden

NYHETER

I konkurrens med över hundra andra verkstäder tog Bil och Husvagnsservice i Hässleholm i måndags emot sitt pris för årets bästa MekoPartnerverkstad.

MekoPartner är en del av Mekonomen group och har funnits sedan 2006. De anslutna verkstäderna strävar efter att vara ett alternativ till de mer etablerade verkstäderna och har etablerat sig på en mängd små och medelstora orter. De är alltså inte det som brukar kallas märkesbundna verkstäder utan tar emot alla fabrikat. De hävdar själva att alla behåller sin nybilsgaranti på samma sätt som om servicen utförs på märkesbundna verkstäder, en fråga som ändå skapat viss förvirring efter det att konkurrensen bland verkstäder släpptes fri för åtskilliga år sedan.

– Vi har varit en del av konceptet Mekopartner sedan 2013 när jag tog över verkstaden och att få ta emot det här priset betyder mycket, säger ägaren David Storm när han uttalar sig till Lokaltidningen i Hässleholm som även säger att Vi försöker som verkstad hela tiden ligga i framkant, inte minst när det gäller den senaste tekniken och har hela tiden arbetat för nöjda kunder. Förhoppningen är också att kunna utöka personalen och anställa en till under året. Och mitt mål är att vi alltid ska hålla en hög nivå. Nu är vi bäst i Sverige men det betyder inte att man faktiskt kan fortsätta jobba på och bli ännu bättre. Det finns alltid bitar att förbättra. 

Priset motiveras på följande sätt:

En verkstad som fått mycket goda vitsord av sina kunder. I takt med att ryktet om verkstadens goda arbete och kundbemötande sprids så blir kunderna också allt fler. Verkstaden har ökat sin omsättning rejält de senaste åren och är mycket lojal i sina inköp hos Mekonomen. Man utvecklar ständigt verksamheten, arbetar mycket strukturerat och noggrant och är en fantastiskt ambassadör för kedjan. Allt detta borgar för en långsiktig framgång och lönsamhet.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.