Bild
Nästa artikel
Winnebago Grand Tour
Winnebago Grand Tour

Bildspecial Winnebago Grand Tour

NYHETER

Grand Tour är Winnebagos största husbil och här är extrabilderna som inte fick plats i Husbil & Husvagn 8.2017. Kolla in bildspelet!

Den amerikanska tillverkaren Winnebago säger själva att ”dreams do come true” i deras toppmodell Grand Tour. Vi har inte testat den men visst ser den drömlik ut på bild. Grand Tour finns att välja i flera färger och utrustningsnivåer. 

Under skalet ruvar en sexcylindrig Cummins på 450 hk. Hästkrafterna behövs nog eftersom vi här pratar om en totalvikt på 27 ton. Men så innehåller bilen rikligt med utrustning som exempelvis tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, fyra slide outs, massagestolar, två toaletter, tre-fyra tv-apparater, ”öppen spis” och massiva material i bänkar, möbler och golv.

Amerikanska husbilar har en viss lockelse även om de inte säljer särskilt mycket i Sverige, men det finns de som specialiserat sig på att ta in dem. Bland annat American Motorhomes i Söderköping som även tar in flera andra märken. Se bildspel.
Taggar: Nyheter, Humor, Winnebago

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.