Bild
Nästa artikel
Bilregistret stängt 27-29 augusti

Bilregistret stängt 27-29 augusti

NYHETER

Transportstyrelsen gör tekniskt underhåll och stänger därför sina tjänster helt och hållet i tre perioder, den första den 27-29 augusti. Under dessa dagar går det inte att utföra exempelvis ägarbyten och av- påställningar.

Just nu pågår ett arbete med att byta teknisk plattform. Det medför att Transportstyrelsen behöver stänga sina tjänster i Vägtrafikregistret vid tre tillfällen under hösten: 27-29 augusti, 24-26 september och 21-24 oktober.

Den enda tjänst som kommer vara möjlig att använda under dessa helger är Sök fordonsuppgifter med registreringsnummer via Bilregistrets webbplats. I övrigt kommer det inte vara möjligt att anmäla eller söka några fordons-, körkorts- eller yrkestrafikuppgifter alls. Det gäller alla typer av webbtjänster, sms-tjänster och appar.

Därför är det bra att tänka på att göra vissa ärenden innan eller efter stoppen, till exempel ställa av eller på ditt fordon eller göra ett ägarbyte.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.