Bild
Nästa artikel
Bli ägare till Anna Lena Lövgrens husbil

Bli ägare till Anna Lena Lövgrens husbil

NYHETER

Kommer du ihåg Anna Lena Lövgren och hennes hit Lyckliga gatan? Hon har varit husbilsägare och nu är hennes Pillos från 1989 till salu. Har du också en Pillos?

För 70 000 kan den här speciella husbilen som ägts av artisten Anna Lena Lövgren bli din. Bilen är skattad och nybesiktad utan anmärkning och är helt körklar under förutsättning att du har C-kort.

En stark V8 tar den ut på vindlande vägar och automatlådan gör körningen extra bekymmersfri.

Den välutrustade bilen, som blir skattebefriad nästa år, har eget elverk, rejält kök med extra stor kyl/frys och mikrovågsugn. På utsidan hittar vi en stor markis.

Så varför tycker vi då att det är värt att skriva om just den här annonsen? Visserligen är det numera nedlagda fabrikatet Pillos inte alls någon vanligt fabrikat, runt 200 sägs ha blivit byggda av Lennart Svensson i Skillingaryd från mitten av 70-talet till början av 90-talet och "gubben Pillos" var båtbyggare från början och byggde husbilar efter sitt båtkunnande.

Husbilarna byggdes vanligen på antingen Peugeout- eller Chevroletchassien, men även en Pillos byggd på en 4WD Iveco har setts enligt ett inlägg på husbilsklubbens forum.  Han lär ha anställd en möbelsnickare som tidigare hade arbetat på Öggestorp husvagnar.

Har du också en Pillos och har speciella känslor för fabrikatet! Kommentera gärna!

Här kan du kolla in annonsen!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.