Nästa artikel
Borstahusen i Landskrona blir femstjärnig
NYHETER

Borstahusen i Landskrona blir femstjärnig

Publicerad 19 december 2017 (uppdaterad 2 januari 2018)
Tre år efter nyöppnandet blir den familjeägda campingen Mötesplats Borstahusen femstjärnig i SCR:s klassificering. Utmärkt läge och närhet till en rad aktiviteter kan vara saker som gjort campingen extra populär.

Det är Svensk Camping (SCR) som klassificerar sina campingar och Mötesplats Borstahusen får toppbetyg i nästan alla delmoment i bedömningen.

– Det känns fantastiskt att vi lyckats nå upp till högsta klassificering, och det är såklart en distinkt kvalitetsstämpel och en bekräftelse på att vårt arbete och nydanande inriktning har givit resultat, men vi vill för den skull inte exkludera någon. Därför kommer vi att ligga kvar på samma dygnshyra som tidigare och därmed blir också prisnivån över tjugo procent lägre än genomsnittet för femstjärniga campingplatser i Sverige, kommenterar Jonas Westerberg, ägare och VD för Mötesplats Borstahusen, till tidningen Landskrona Direkt.

Mötesplats Borstahusens camping är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationen. Den numer åretrunt-öppna campingen kom i familjens ägo 1971 av Jonas farfar som tillsammans med äldsta sonen Bengt. Jonas, som idag sitter i ledningen är Bengts yngsta son.

Campingen ligger nära Borstahusens charmiga fiskeläge, i närheten finns barnvänliga badstränder, Landskronas golfbana och vandringsleden ”Skåneleden” passerar direkt förbi campingområdet. Den som vill njuta av högklassig mat kan utnyttja den White guide-diplomerade restaurangen Erikstorp som regelbundet arrangerar evenemangskvällar som vinprovning och barbecueaftnar. I framtidsplanerna finns ett poolområde.

2015 totalrenoverades campingen med en ny servicebyggnad, det byggdes ett utomhusgym, SPA-anläggning och tomterna blev större.

– Vi har ett väldigt bra samarbete med Landskrona stad som har underlättat och möjliggjort mycket av verksamheten. Det ger oss en styrka att våga investera i nya satsningar. Nu till sommarsäsongen 2018 planerar vi att införa flertalet ledarledda fitnesspass och guidade vandringsturer. Om något utmärker oss från traditionella svenska campingplatser är det just vår fokus på wellness och avkoppling, avslutar Jonas Westerberg med till tidningen.

Här hittar du campingens hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.