Bild
Nästa artikel
Branschen drar till sig nya brukargrupper

Branschen drar till sig nya brukargrupper

Nyheter

Jörgen Nyström, projektledare för Elmia Husvagn och Husbil, menar att de nya modellerna kommer att byggas utifrån tre nya brukargruppers behov. Den aktiva äventyraren, senior-paret och barnfamiljen.

Alla tre brukargrupperna har olika behov och det tror Jörgen Nyström redan är på gång i tillverkarnas nya idéer. För äventyraren handlar det mest om ett ekonomiskt sätt att kunna bo i närheten av sin aktivitet medan de andra målgrupperna har helt andra önskemål vad gäller sin husbil eller vagn. För senior-paret handlar det om att kunna resa runt och bo bekvämt och för barnfamiljen att kunna vara flexibel och flyttbar mellan olika aktiviteter. 

Detta kommer givetvis att påverka branschen med en rejäl uppsving eftersom att alltfler upptäcker möjligheterna med det mobila livet. 

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
KABE-RO
2011-09-20 08:29

Troligen helt rätt analys av framtiden men då måste nog prisbilden förändras,

#2
tommyedling
2011-09-20 09:04

Husbilen tar över mer och mer, och det sker en uppgardering hela tiden ,det gäller att myndigheterna hänger med i utvecklingen av det rörliga friluftslivet. Men det finns en gräns för vad det får kosta...

#3
Köpare
2011-09-20 11:50

De svenska handlarna måste lära sig att det är nya tider. Det är ohållbart att ta ut överpriser på vagnar och bilar jämfört med den kontinentala marknaden.
En vettig prissättning tillsammans med en produktutveckling med nytänkande och slopande av meningslös "lull-lull" utrustning är den enda vägen för en fortsatt framgång för de svenska handlarna. Om inte, söker vi kunder oss utomlands och handlar!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.