Bild
Nästa artikel
Bürstner husvagnar tillbaka

Bürstner husvagnar tillbaka

NYHETER

Forsbergs Fritidscenter börjar under hösten successivt att sälja Bürstner husvagnar. I ett första steg innefattar sortimentet fem till sju modeller.

Bürstner husvagnar har tidigare sålts på den svenska marknaden men efter ett uppehåll när den tidigare importören MLG försvann från marknaden tar nu Forsbergs Fritidscenter över importen.

– Det är otroligt kul att Forsbergs Fritidscenter valt just Bürstner husvagn som komplement till deras redan attraktiva varumärkesflora. Vårt samarbete med husbilarna har varit extremt framgångsrikt och det känns otroligt inspirerande att få jobba tillsammans med Forsbergs Fritidscenter när vi nu åter etablerar Bürstner husvagn på den svenska marknaden. Forsbergs Fritidscenter är otroligt proffsiga i allt de gör, och jag är full av förväntan, säger Jörgen Fornander, märkesansvarig för svenska marknaden.

Introduktionen kommer ske succesivt under hösten 2016 och innefattar fem till sju modeller i ett första steg. 

Taggar: Nyheter, Bürstner

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.