Bild
Nästa artikel
Bygg din egen husvagn

Bygg din egen husvagn

Nyheter

Polar digital showroom är konfiguratorn där vem som helst kan bygga sin egen Polar Husvagn.

 

Med Polar digital showroom kan vem som helst bygga sin egen husvagn. Konfiguratorn tar användaren från idéstadie till färdigbyggd husvagn. Från ett sortiment på 7 olika husvagnsstorlekar och över 50 olika planlösningar, med en mängd inredningsalternativ och en tillvalslista kan användaren välja och vraka för att skapa sin egen drömvagn. För varje val visar konfiguratorn även totalsumma, månadskostnad samt vikt.

- Att köpa husvagn är en mycket lustfylld process som vi genom konfiguratorn vill förstärka. Vi hoppas också att våra kunder och potentiella kunder ska uppleva konfiguratorn som ett förenklande verktyg vid val av husvagn. Inte minst tack vare att våra återförsäljare direkt får en mycket tydligare bild över kundens önskemål och därmed lättare kan uppfylla deras behov, säger Peter Östlund, vd för SoliferPolar Sverige AB.  

Kolla in här: http://www.polarvagnen.com/utforska-polar/bygg-din-egen-husvagn/

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.