Bild
Nästa artikel
Camperways med ny ägare blir nordligare

Camperways med ny ägare blir nordligare

NYHETER

Efter nio år blir det ägarskifte hos Camperways som är välkända inom campers där deras viktigaste fabrikat är Northstar. I samband med ägarbytet flyttar bolaget till Lögdeå utanför Örnsköldsvik.

Campers har hittills inte nått samma intresse i Sverige som i USA trots en rad fördelar vad gäller exempelvis prisnivåer. Det finns en avgörande skillnad, i USA är bilar av typen pick-up väldigt mycket vanligare vilket förstås gör kundgruppen betydligt bredare där.

Per-Erik Eriksson, den hittillsvarande ägaren, har ändå gjort mycket för att fästa folks uppmärksamhet på fördelarna med campers och gjort mycket för att öka intresset för dem i Sverige. Utöver Northstar har företaget även Adventurer campers och så kommer det att förbli när camperfantasten Håkan Olofsson tar över verksamheten vid det kommande årsskiftet. I samband med detta flyttar Camperways till Lögdeå utanför Örnsköldsvik men det innebär inga stora förändringar.  Northstaragenturen med försäljning, service, reservdelar och garantier löper på som vanligt.
 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.