Nästa artikel
Carryboy från Thailand
Nyheter

Carryboy från Thailand

Publicerad 23 oktober 2015 (uppdaterad 23 oktober 2015)
Thailand är inte känt för fritidsfordon men det finns minst en tillverkare, som faktiskt är världens största. Dock inom ett helt annat område, nämligen flakkåpor till pickuper. Företaget heter Carryboy och här är deras husvagn.
Mini Mobile Home heter den minsta husvagnen från Carryboy som du kan se på bilderna i bildspelet intill. Den finns inte att köpa i närheten av oss eller kanske inte ens utanför Thailand men ibland är det roligt att studera lösningar från andra länder.

Släpvagnar och dragkrokar ser man sällan i Thailändsk trafik men tydligen finns det ändå en viss marknad för husvagnar. Det finns även en större variant från Carryboy som heter Mobile Home och den byggs även tvåaxlad. Samtliga produkter från Carryboy bygger på olika glasfiberkonstruktioner.

När det gäller husbilen i sin tur så ser den ut som det vi brukar kalla för "camper" men här är den fastmonterad och har genomgång från förarhytt till bodel. Bodelen byggs på pickuper från antingen Ford eller Toyota. Inredningen präglas av teknisk lyx i form av avancerad media med MP3 och surroundljud, rejäl AC och påkostade detaljval.

På hemsidan hittar du husvagnar, husbilar, flakkåpor och även lyxlimousiner/minibussar: www.carryboy.com
 

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.