Bild
Nästa artikel
 Carthago tar tysk storslam

Carthago tar tysk storslam

NYHETER

Guld, Silver och Brons: Carthago tar alla toppositioner i Promobils läsarval av årets mobila boende 2014. Etta blev Carthago chic c-line T, tvåa blev den nya Carthago c-compactline och trea Carthago c-tourer T.

Carthago fick alla tre medaljplatser i den läsarvalsundersökning och Carthago var mer framgångsrikt än någonsin i denna tävling. Promobil har utsett Årets Husbil sedan mer än 25 år. Runt 20.000 läsare deltar i omröstningen varje år och är en av de största i sitt slag i Europa.

I tävlingen stod 38 andra bilar mot Carthago chic c-line T men som segrare för år 2014 i gruppen halvintegrerade modeller i premiumkategorin valdes dennaCarthago.  Den nuvarande versionen av modellen känns igen på den distinkta kylargrillen.


Carthago uppnådde andra plats med nya Carthago c-Compact I. Den ingår i kategorin integrerade husbilar upp till 70.000 euro och presenterades för första gången förra sommaren. Carthago har med denna enligt Carthago mycket slanka och lätta modellserie uppnått en topposition i konkurrensen mot 22 andra husbilar.

Carthago c-tourer T fick också mycket beröm från läsarna av Promobil. Med sin tredje plats för halvintegrerade husbilar över 50 000 euro, lämnade Carthago c-tourer T mer än 30 konkurrenter bakom sig.

Carhagos stolte grundare och ensamme ägare Karl-Heinz Schuler säger
Denna framgång från den största oberoende läsarjury i Europa har bekräftat vår kurs med innovativa och högkvalitativa husbilar.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.