Bild
Nästa artikel
Designpriset Red Dot till Hymers ModernComfort
Designpriset Red Dot till Hymers ModernComfort

Designpriset Red Dot till Hymers ModernComfort

NYHETER

Red Dot Award är en serie med priser som delas ut till olika produkter som utmärker sig speciellt inom sin kategori. För andra året i rad har Hymer fått utmärkelsen, denna gång för Hymermobil B-Class ModernComfort I 580. Dessutom fick den nya husvagnen Eriba Touring 820 ett omnämnande.

Juryn består av internationella designers och i år gick ett av priserna till Hymermobil B-Class ModernComfort I 580. För att vinna ska inte bara designen vara tilltalande, även nytänkande, kvalitét och funktion ska hålla samma höga klass. Prisutdelningen äger rum i Essen den 8 juli 2019.

Den cirka fyrtio man stora juryn som byts varje år fäste sig speciellt vid den lätta och samtidigt stabila inredningen men även deras i januari presenterade flaggskepp bland husvagnarna Eriba Touring 820 fick ett omnämnande.

Hymermobil B-Class ModernComfort I 580 baseras på Mercedes-Benz Sprinter och Hymer har försökt att behålla det linjespelet. Inte minst fångar fronten fångar betraktarens öga medan det nya SLC-chassit som både spar vikt och möjliggör ett dubbelgolv med stora förvaringsutrymmen menar juryn

Taggar: Nyheter, Hymer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.